Korkealaatuiset käyntikortit digipainosta

Digipainomme kautta saat laadukkaat ja kestävät käyntikortit. Lähetä aineisto verkkosivumme kautta tai pyydä tarjous kerralla isommasta erästä. Tervetuloa toimipisteellemme Kouvolaan – toimitamme tuotteet tarvittaessa myös koko Suomeen!

Yksilöllisillä käyntikorteilla unohtumaton ensivaikutelma

Suunnittele yrityksellesi yksilöllinen, imagoa tukeva käyntikortti. Käyntikortin yleisin koko on 90 x 50 mm, mutta painamme toki juuri sen kokoisen kortin kuin haluat. Olemme valinneet jokaiselle tuotteellemme parhaiten soveltuvan paperin tai kartongin. Tarpeeksi paksu 280 g/m2 käyntikorttikartonki takaa sen, että kortti säilyy hyvänä myös lompakossa tai reissun päällä. Valmistamme digipainetut käyntikortit ja ajanvarauskortit joko 1- tai 2-puoleisena. Ensivaikutelma on tärkeä – jätä jälkeesi mieleenpainuva ja tyylikäs käyntikortti.

Aina yhtä laadukkaat painotuotteet

Palvelemme asiakkaitamme kuunnellen, toiveet ja tarpeet huomioon ottaen. Toimitamme tuotteet sovitussa ajassa, nopeasti, vaivattomasti ja laadukkaasti. Tarjoamme korkealaatuiset painotuotteet aina yhtä kilpailukykyisin hinnoin. Valmiiden painotuotteiden lisäksi teemme erikoistyöt täysin sopimuksen mukaan.

Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiä

Meiltä saat kaikki digipainopalvelut ja kirjapainopalvelut samasta paikasta! Painotalollamme on asiakkaita aina Kouvolasta Helsinkiin, niin Päijät-Hämeessä kuin Kymenlaaksossa. Voit tilata saman katon alta painotuotteet haluamaasi perhejuhlaan tai markkinointimateriaalit yrityksesi tarpeisiin.

Hinnasto – Käyntikortit

Alla hinnastomme käyntikorteille. Ojenna asiakkaalle korkealaatuinen käyntikortti – verkostoidu, jää mieleen ja lisää yrityksesi tunnettuutta.

Määrä 1-puoleinen 2-puoleinen
100kpl 35,00€ 50,00€
200kpl 41,00€ 62,00€
300kpl 50,00€ 75,00€
400kpl 58,00€ 86,00€
500kpl 66,00€ 100,00€

Voit lähettää aineiston kätevästi suoraan verkkosivumme kautta. Lähetäthän aineiston omana PDF-tiedostona. Hinnat alv 0 %. Kun kyseessä on isompi erä tai erikoistoive, pyydä tarjous!