Yksilölliset postikortit digipainosta

Tarjoamme toiveiden mukaisesti tehdyt postikortit laadukkaasta painomateriaalista, yli 20 vuoden kokemuksella. Digipainostamme saat taatusti yksilölliset postikortit, haluamallasi materiaalilla ja kuvalla. Tilaa lahjaksi, yritykselle tai itselle!

Postikortit yhteistyökumppaneille tai perheelle

Tilaamalla digipainosta saat täysin omanlaiset postikortit haluamaasi käyttöön – joulutervehdykseksi tai vaikka kiitos-, kutsu- tai syntymäpäiväkortiksi. Olemme valinneet jokaiselle tuotteellemme parhaiten soveltuvan paperin tai kartongin. Tarpeeksi paksu 240 g/m2 materiaalimme takaa sen, että kortti laadukas ja kestävä. Postikortin yleisin koko on A6 eli 105 x 148 mm, mutta painamme toki juuri sen kokoiset kortit kuin haluat. Jos haluat postikortin kirjekuoren sisään, otathan huomioon silloin myös tulevan kuoren koon. Yksilöidyt kirjekuoret voit tilata myös meiltä.

Painotuotteet toiveiden ja tarpeiden mukaan

Valmiiden painotuotteiden lisäksi teemme erikoistyöt sopimuksen mukaan. Palvelemme asiakasta kuunnellen ja otamme huomioon kaikki toiveet ja tarpeet tarjotaksemme asiakkaillemme viimeistellyn, laatukriteerejämme vastaavan tuotteen. Henkilökuntamme palvelee asiakaslähtöisesti ja takaa sujuvan palvelun painon alusta loppuun. Postikorttien lisäksi saat digipainosta niin käyntikortit, kirjat kuin kalenterit.

Tilaa nyt tai pyydä tarjous – toimitamme koko Suomeen

Toimipisteemme sijaitsee Kouvolassa, mutta toimitamme tuotteet koko Suomeen nopeasti, sovitussa ajassa. Meiltä voit tilata kaikki digipaino- ja kirjapainoratkaisut saman katon alta. Lähetä näppärästi aineisto sivustomme kautta tai tule käymään paikan päälle Kouvolaan!

Hinnasto – Postikortit

Alla hinnastomme digipainosta valmistetuille postikorteille. Toimita meille valokuva tai muu kuva – toteutamme tarpeisiisi soveltuvan kortin.

Määrä 1-puoleinen A6 4/1 väri / m/v
100kpl 35,00€
200kpl 50,00€
300kpl 57,00€
400kpl 57,00€
500kpl 81,00€
1000kpl 105,00€

Lähetäthän aineiston omana PDF-tiedostonaan. Hinnat alv 0 %. Kun kyseessä on isompi erä tai erikoiskokoinen postikortti, pyydä tarjous! Meillä on aina yhtä kilpailukykyiset hinnat.

Meiltä saat laadukkaat ja yksilölliset painotuotteet. Onnittele, kiitä ja kutsu postikortin avulla – kortit soveltuvat kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Tilaa postikortit yrityksellesi tai sukulaisille ja ystäville omasta kuvasta!