Tarrat digipainosta yksityisille ja yrityksille

Digipainostamme saat tarvittaessa tarrat erilaisiin tarkoituksiin: etiketiksi, tuotetarroiksi tai viivakooditarroiksi. Meiltä saat tarrat myös esimerkiksi kotikäyttöön: purnukoiden kylkeen, vaatteisiin tai tavaroihin. Palvelemme ammattitaidolla niin yrityksiä kuin yksityisiä.

Suunnittele tarra omalla tekstillä

Toimitamme tarrat niin värillisenä kuin mustavalkoisena. Digipainettuja tarroja voimme tehdä monia eri kokoja, myös muotoonleikkaus onnistuu. Materiaalina käytämme hyvin pysyvää valkoista tarraa, jossa on taustahalkio. Taustahalkio helpottaa ja nopeuttaa tarrojen irrottamista. Valmiiden painotuotteiden lisäksi teemme erikoistyöt sopimuksen mukaan.

Toimitamme laadukkaat painotuotteet nopeasti

Kun haluat yksilöllistä ja asiakasystävällistä palvelua, painotalomme auttaa mielellään! Osaava henkilökuntamme sekä viimeisin painotekniikka takaavat korkealaatuiset, viimeistellyt painotuotteet kaikenlaiseen tarpeeseen. Meiltä saat painotuotteet tarroista postikortteihin sujuvasti, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Digipainopalvelut Kouvolasta Helsinkiin

Meiltä saat kaikki digipainopalvelut ja kirjapainopalvelut samasta paikasta! Tarrojen lisäksi voit pyytää tarjouksen esimerkiksi niin posti- kuin käyntikorteista. Toimipisteemme sijaitsee Kouvolassa, ja lähetämme tarvittaessa tuotteet koko Suomeen.

Hinnasto – Tarrat

Alla hinnastomme digipainosta valmistetuille tarroille, joiden koko on 90 x 130 mm. Valmistamme tarroja haluamallasi määrällä.

Määrä m/v painatus väripainatus
100kpl 30,00€ 35,00€
250kpl 45,00€ 55,00€
500kpl 75,00€ 80,00€
1000kpl 120,00€ 130,00€

Lähetäthän materiaalin PDF-tiedostona. Hinnat alv 0 %. Pyydä isommista eristä ja hinnastosta poikkeavista tarroista tarjous! Meillä kilpailukykyiset hinnat ja vaivaton palvelu on taattu. Kerro meille toiveesi ja tarpeesi – me toteutamme!